INVO KÉSZLET program

RAKTÉROS PROGRAM

   Alapvető feladata a főbb kereskedelemi bizonylatok (számla, szállítólevél és raktári bevét-kivét-raktárközi bizonylatok) alapján a készlet vezetése. Ennek megfelelően felár nélkül tartalmazza a Számla modult (számla kiállítás és bejövő számla iktatás, számla nyilvántartás mind Ft számla és deviza számla esetén is, bele értve az export deviza számla készítést és a belföldi devizás számla előállítását és a számla nyomtatását is kb 50 féle formátumban - legyen az szolgáltató, kereskedelemi magyar vagy kétnyelvű rovatozású), Szállítólevél modult (mind a bejövők iktatása és nyilvántartása mind a kiszállításokhoz kimenő szállítólevél előállítása és nyilvántartása), valamint a Raktáros modult (raktár bevét jegy, raktár kivét jegy és a raktárközi mozgásokhoz bizonylat előállítás és nyilvántartás). Ezen bizonylatok alapján akár több raktárra is (nincs korlátozva a számuk) képes készletet vezetni.

A raktári bevételezések (raktár bevétjegy nyomtatása) és kiadások (raktár kivét jegy nyomtatása és nyilvántartása), valamint a raktárközi bizonylatok (egy bizonylaton kiadás és egy másikba bevételezés) alapján a készlet vezetése*. Akármennyi raktár lehet. Analitikusan vezetett készlet, a bevételezések alapján a mérlegelt átlagárat is meghatározza. A hat árkategória alapján is lehet készlet értéket számolni. Ft alapú készlet vezetés. Képes adatokat feladni számla modul felé. Integrálható modul, azaz ha van számla vagy szállítólevél modul az közvetlenül képes a készlet mozgást kiváltani (nem kell külön bevételi vagy kiadási raktár bizonylat, de úgy is használható hogy csak az alapján történjen készlet mozgás) Áttekeintésre vagy könyvelési hibák keresésére készlet napló, idősoros készlet mozgás, azaz egy egy termék mikor milyen nyitó állapotról milyen bevételezések és kiadások alapján hogyan alakult a készlet.  Mivel a program a készlet rendezés funkciójával bármikor ellenőrizhető, hogy a kialakult készlet mikor, mely bizonylatok alapján jött létre nem fordulhat elő hogy a bizonylatolástól eltérő készlet mennyiség legyen (offline készlet). Évváltáskor kérhető a záró készlet átvitele az új év nyitó készletébe vagy lehetőség van a nyitó készlet manuális megadására (fizikai leltár alapján).  Mód van a könyvelés részére a hagyományos árukarton lekérésére is (egy termék idősoros bevét és kiadási listája) és több féle készlet érték meghatározására is. Nem kifejezetten támogatja, de mód van FiFo lista lekérésre is.

* ide nem értve a termékdíj és vám raktárak valamint más a sztendertől etérő speciális vagy engedély köteles nyilvántartás vezetését.   A termékdíjhoz (számlán) a kiegészítő modul kell.

Megrendelési lehetőségek.

  Csak számla program esetében (egyéb modul kombinációkat - kedvezőbb áron) lásd lejjebb a képen.
Megrendelhető a Scander webáruházban új vevőknek.
Ha ön más cég számlázását használta eddig (például a PRECÍZ Számlázás-t) akkor PRECÍZ esetében az adatok automatikus átvétele biztosított és a kezelő felület is sok mindenben hasonló.
2016-os éves használati díj (figyelem ha van nagyobb INVO program csomagja - például ÜGYVITEL -, annak éves díja ezt is tartalmazza akkor, elég azt megrendelnie)

  INVO ügyviteli, pénzügyi, raktár- és rendeléskezelő programcsomagunkkal kapcsolatos kérdésekkel írjon az
info@scander.hu e-mail címre,
rendeléshez keresse fel a fenti linkeket, vagy a www.scander.hu/invo oldalt!

   Rendeléssel, éves licenceléssel kapcsolatosan hívja a (+36 1) 429-3200,
program használattal kapcsolatosan (csak független technikai segítségnyújtás) a (+36 30) 755-4453
telefonszámot!

Az INVO program család alap moduljainak listája :

- S8i - feladata a megvett modulok alapján többféle adott feladatra optimalizált menü meghívása, törzs (alap) adat kezelés (ez minden porgram változathoz felár nélkül jár)
- S8 - INVO SZÁMLÁZÁS - Ft és deviz számla kiállítása és analitikája, kiegyenlítés vezetés. Előlegszámlától, a stornózó számláig több féle bizonylat típus, több nyelvű rovatozással is. Kiegészítve az SZMB (Számlát Módosító Bizonylat) lehetőségével. Tartalmaz Ft és deviza bejövő számla iktatást és nyivántartást.
- X8 - INVO KIEGÉSZÍTŐ - A kiegészítő, bővítő modul számos plusz funkciót tartalmaz az alap modulokhoz (termékdíj, elszámolás, SARZS, gyáriszám, receptura,...).
- SL8 - INVO SZÁLLÍTÓLEVÉL - Ft és deviza illetve ár nélküli szállítólevelek kiállítása, gyűjtő feladási lehetőség számla modul felé.
- RK8 - INVO RAKTÁROS - Raktár bevét, raktár kivét és raktárközi bizonylat kiállítása és nyilvántartása, készlet analitikák, feladási lehetőség számla modul felé.

- EB8 - INVO ELŐLEGBEKÉRŐ - Előleg bekérő levél, proforma
- P8 - INVO PÉNZTÁR - Több akár Ft akár deviza pénztár nyilvántartása, bevételi és kiadási pénztár bizonylat kiállítása, pénztár lista, bankforgalmi iktatással kiegészítve.
- A8 - INVO ÁRAJÁNLAT - Árajánlat készítés, kiadás, és nyilvántartás, feladási lehetőség a számla modul felé
- R8 - INVO RENDELÉS - Rendelés kiadás, nyilvántartás és visszaigazolások iktatása. Rendelés fogadás, nyilvántartás és visszaigazolás készítés, feladási lehetőség számla modul felé.
- VJ8 - INVO VÉTELIJEGY - Vételi jegy kiállítása és nyilvántartása. Felvásárlási jegy. Vannak speciális esetek, ezért kérjük egyeztessen.
- FF8 - INVO FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁS - A kiegyenlítetlen számlák alapján fizetési felszólítások kiküldésének a nyilvántartása.
- RG8 - INVO REGISZTER - A partber törzsadatnyilvántartáson alapuló bővített funkciók. Postai boriték címzéssel, jellemzők hozzá rendelés alapján szűréssel.
- AS8 - INVO AUTÓSZERVIZ - Autó(jármű) szervíz funkciók, munkafelvételi és végzett munkalap, feladási lehetőség számla modul felé és speciális számla formátum.
- GS8 - INVO GÉPSZERVIZ - Műszaki eszközök szervízeléséhez funkciók, munkafelvételi és végzett munkalap, feladási lehetőség számla modul felé.
- G8 - INVO GYÁRTÁS - A tipikusan kisvállalkozásokra tervezett gyártás program egyszintű receptúrával (természetesen lehet félkész termék is a beépülő), munkalappal, készlet vizsgálattal és kikészítési feladással.
- N8 - INVO HÁLÓZAT modul - Feladata a meglévő programok több gépről egyidejüleg való használata esetén az adatvédelem biztosítása.
- SZ8 INVO SZERZŐDÉS - A partnerrel kötött egyedi ármegállapodások nyilvántartása (akár időszakra is), ezzel korlátlan számú árjegyzék képezhető.
- U8 - INVO ÚTNYILVÁNTARTÁS - Gépkocsi használat esetén nyilvántartja a megtett távolságokat, helyeket és fogyasztást (norm szerint)
- KK8 - INVO KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY - Speciális megbízás kiállítása és nyilvántartása, költségek elszámolása.
- IK8 - INVO IKTATÓKÖNYV - A céghez beérkező levelek, faxok és egyéb bizonylatok egységes iktatási rendszerben nyilvántartása.
- D8 - INVO DISZPOZICIÓ - A bérraktározás esetén külsős szállítási megbízás kiállítása és nyilvántartása.
- W8 - INVO WEBÁRUHÁZ illesztés - Rendelések fogadása, számlázása és cikktörzs (termék és szolgáltatás lista) frissítése, készlet információk a meglévő moduloktól függően. Jelenleg csak egyedi ajánlat alapján van mód a sokféle megoldás miatt.

INTEGRÁLT (olcsóbb) csomagok

Az INVO SZÁMLÁZÁS-hoz jelenleg grátisz jár az ELŐLEGBEKÉRŐ és a PÉNZTÁR modul
- K8 - INVO KÉSZLET Tartalmazza a SZÁMLÁZÁS, a SZÁLLÍTÓLEVÉL és a RAKTÁROS modulokat (plusz a két grátisz modult)
- UV8 - INVO ÜGYVITEL Tartalmazza a SZÁMLÁZÁS, a SZÁLLÍTÓLEVÉL, a RAKTÁROS, az ÁRAJÁNLAT, a RENDELÉS, a KIEGÉSZÍTŐ, a FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁS , a SZERZŐDÉS  a REGISZTER és VÉTELIJEGY modulokat (plusz a két grátisz modul)

INVO számlázó program modulok 2016